Home / Klarenbeek / Koninginnedag in Klarenbeek

Koninginnedag in Klarenbeek

KLARENBEEK – De Oranjevereniging Klarenbeek heeft voor Koninginnedag een leuk afwisselend programma samengesteld. De OKV brengt weer activiteiten voor jong en oud die zich afspelen op het Dr. Blokplantsoen. De dag begint al om 10.00 uur met een fietstocht door de mooie natuur rond Klarenbeek. Jong en oud kan gratis meedoen. Opgeven kan al vanaf 09.30 uur in de feesttent in het Dokter Blokplantsoen. Opgave per mail kan ook. Duur van de tocht is ongeveer 1,5 uur.
Om 12.00 uur wordt de vlag gehesen en speelt de muziekvereniging Klarenbeek het Wilhelmus. Daarna gaat de jeugd weer ballonnen opgelaten.
Om 12.15 uur is er een gratis lunch voor de leden van de OVK. Op dezelfde tijd begint ook de talentenjacht Voice of Klarenbeek. Jonge artiesten uit Klarenbeek brengen op het podium in de feesttent verrassende optredens. Playback of live zingen. Tevens is er Rad van Avontuur, een reuzenzandbak en vanaf 14.00 uur vrijmarkt met spullenverkoop voor jeugd tot en met 16 jaar.
Als muzikale afsluiting van Koninginnedag treedt de band ‘In alle staten’ op van 16.00 tot 20.00 uur. Deelname aan de festiviteiten is gratis.

Tijdens de Klarenbeekse Kermis (17, 18 en 19 augustus) zal niemand minder dan de Zeeuwse formatie ‘Bløf’ Klarenbeek aandoen voor een spectaculair concert op de zondagavond. Voor deze unieke ervaring gaan de kaarten tijdens de viering van Koninginnedag in de voorverkoop. Het is voor iedereen noodzakelijk om een kaart te hebben (leden en niet leden!). Speciaal voor leden van de OVK is er een aantrekkelijke korting, die alleen geldig is op Koninginnedag. In plaats van € 15,- betalen zij deze dag slechts € 12,50. Het is wel noodzakelijk de ledenpas te tonen. De voorverkoop start om 16.00 uur op het Dr. Blokplantsoen (tegenover de Rabobank).
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.