Home / Beekbergen / Boerderij Beekbergen hoopt op uitverkocht Oranjefestival

Boerderij Beekbergen hoopt op uitverkocht Oranjefestival

BEEKBERGEN – Vrijdag 27 april beginnen de Oranjefeesten in Beekbergen. Organisator De Boerderij heeft weer een mooi programma in elkaar gezet en hoopt op een uitverkocht festival. Tijdens het Oranjefestival treden onder andere Rapper Yes-R, Jazzlegende Hans Dulfer en de Achterhoekers van Boh Foi Toch op. Op Koninginnedag zijn er de hele dag activiteiten voor jong en oud rondom De Boerderij.

 
Vrijdag trapt De Boerderij af met het Oranjefestival, een kleinschalig festival met meerdere podia zowel binnen als buiten. Het is een gevarieerde programmering geworden met een mix tussen grote acts en aan aantal verrassingen. Zo zullen onder meer Poor John, SoulXtension, Yes-R, Hans Dulfer & the new band, The Wembley’s en Boh Foi Toch optreden. Daarnaast zijn ook de lokaal bekende DJ’s Kees en Andre van de partij en wordt het publiek buiten getrakteerd op verrassend straattheater van het Complimententeam.

Openlucht Dance podium
Speciaal voor de jeugd is er tijdens het Oranjefestival de Open Air Stage voor dance & hip hop. DJ Sven Kay en Lars Petrikov draaien de hele avond afwisselend House en Dance. Later op de avond wordt het podium vrijgemaakt voor een exclusief optreden van een van Nederlands’ meest populaire rappers van nu: Yes-R. Hij is onder meer bekend van diverse hits zoals, Rampeneren, Een beetje verliefd, Rosamunde 2011 en What a wonderful world met Dean Saunders. En ook was hij dit jaar te zien in Ali B op volle toeren en de filmkraker Zombibi.
.
Koninginnedag met kleedjesmarkt en optreden RaZZ
Overdag is er vanaf 10.00 uur voor de kinderen van alles te doen tijdens het Kidsfestival. Het begint met de kleedjesmarkt waar alle kleine koopmannen en vrouwen van Beekbergen hun spulletjes kunnen verkopen. Meedoen is gratis, maar de kinderen moeten zich wel even aanmelden via info@boerderijbeekbergen.nl. Verder is er een mini-kinderkermis met springkussens en diverse andere kleine attracties. Ook kunnen de kinderen een ritje maken op de rug van een echte pony of zich laten schminken. Kleine kunstenaars in de dop kunnen creatief aan de slag op echt schilderdoek of met smakelijke cup cakes. Tegen het einde van de middag maakt de coverband RaZZ z’n opwachting. De band is thuis in diverse genres. Van Nederlandstalig tot pop en rock.

Voorkom telleurstelling, op tijd kaarten kopen
Marc Ankersmid van de Boerderij hoopt op een uitverkocht Oranjefestival. “Het laatste Oranjefestival was uitverkocht. Op zich heel mooi, maar we hebben toen behoorlijk wat mensen aan de deur teleur moeten stellen. Het blijft nu eenmaal een kleinschalig festival. We adviseren mensen daarom om de kaarten in de voorverkoop te kopen.” Passe-partouts voor het Oranjefestival kunnen voor 15 euro in de voorverkoop gekocht worden bij Primera de Damper in Beekbergen en Cafetaria de Meerpaal in Apeldoorn of direct via www.boerderijbeekbergen.nl. Aan de deur kosten de kaarten 17,50 euro.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.