Home / Rheden / Twirlsters houden vol op topniveau

Twirlsters houden vol op topniveau

RHEDEN / ZOETERMEER – De Rhedense twirlsters Stefanie en Mariëlle Willemsen draaien al jaren mee aan de nationale en internationale top van deze sport. En ze houden nog altijd vol. Stefanie behaalde tijdens de selectiewedstrijd op 14 april in Zoetermeer de eerste plaats bij de senioren en verdiende daarmee een plaats in de Nederlandse equipe die afreist naar Frankrijk waar deze zomer de wereldkampioenschappen gehouden zullen worden. Mariëlle behaalde de tweede plaats en komt daarmee solo ook uit op het WK. Mariëlle en Stefanie werden samen in het onderdeel duo freestyle senior ook winnaar en plaatsten zich daarmee tevens voor de wereldkampioenschappen. Marielle en Stefanie zitten beiden ook in het nationale team dat ook zal uitkomen bij de Euro Cup in België en op het WK. De zussen werden intensief voorbereid door hun coaches Femmy Klein Gotink, Patrick Noortheim, Janine Schulenklopper en Marcel Neves en bij een aantal bondstrainingen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.