Home / Bronkhorst / Jubilarissen Rode Kruis Brummen

Jubilarissen Rode Kruis Brummen

BRUMMEN – Tijdens de recent gehouden ledenvergadering werden vijf vrijwilligers van het Rode Kruis in Brummen gehuldigd voor hun langdurige bijdrage aan het werk van het Rode Kruis en de inwoners. De organisatie is lokaal voor haar werk uitsluitend afhankelijk van vrijwilligers.
De jubilarissen werden toegesproken door voorzitter Hans Bouwman en hun grote verdiensten werden uitvoerig geëtaleerd. Hij overhandigde hen de bloemen en de oorkonden. Mevrouw Trien de Waal, vrijwilliger bij de Welfare, was helaas wegens ziekte afwezig en staat daarom niet op de foto. Wel staan daar op: Annie Meijer, Mini van Hierden, Marja Aartsen en Gerrit Willems.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.