Home / Eerbeek / Eigen plein bij afscheid Juf Joke van C. van Leeuwenschool

Eigen plein bij afscheid Juf Joke van C. van Leeuwenschool

EERBEEK – De C. van Leeuwenschool in Eerbeek haar jaarlijkse schoolfeest gehouden. Het thema was dit schooljaar ‘Dancing in the street’. Alle leerlingen hebben deze dag nog eens extra geoefend met het thema dans in de meest brede zin van het woord. Juf Joke nam afscheid en kreeg een eigen plein cadeau.

De officiële opening van Dancing in the Street vond plaats aan het begin van de ochtend. Juf Joke Bluemer, ruim 35 jaar leerkracht op de school en vorig schooljaar afscheid nemend van de school, onthulde met twee leerlingen haar eigen ‘plein’ (foto).
Vanuit de gedachte dat zij de zorg voor haar leerlingen en de veilige leefomgeving hoog in het vaandel heeft staan, heeft de school besloten het grote plein naar haar te vernoemen. Met een speciaal geschreven lied en enthousiaste bewegingen opende de directeur van de school, Diederik Schakelaar, hierna het schoolfeest.

In de ochtenduren vermaakten de leerlingen zich erg goed op de stormbaan, de diverse workshops en met een fotospeurtocht door de wijk. Na de gezamenlijke maaltijd in de middag en een korte rustpauze kwamen alle leerlingen en hun ouders/ grootouders of bekenden vanaf 5 uur weer samen op school. Het tweede gedeelte van de schoolfeestdag is de bazaar. Hier mochten alle bezoekers zich laven aan heerlijke recepten, grandioze spellen en mooie prijzen in het Rad van Avontuur.
De opbrengst van deze avond wordt altijd voor een klein gedeelte gebruikt voor het afscheid van groep 8; een kamp op Ameland. Dit is een schooltraditie die nog lang zal blijven bestaan.

Een foto-impressie vindt u natuurlijk op onze website: www.cvanleeuwen.nl

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.