Home / Doesburg / Aanhouding bij ontmanteling hennepkwekerij in Doesburg

Aanhouding bij ontmanteling hennepkwekerij in Doesburg

DOESBURG – In een loods op Doesburgse industrieterrein Beinum, is dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen. In verband met deze plantage werd een 36-jarige Doesburger aangehouden en werd een auto in beslag genomen.

De politie had informatie dat er in het gebouw een hennepplantage ingericht zou zijn. Dit bleek te kloppen. In de loods werden op twee verdiepingen wietplanten aangetroffen; het ging om ongeveer 2300 planten. De plantage werd ontmanteld. De stroom zou zijn gestolen. Liander nam in elk geval de elektriciteitsmeter mee. Omdat er waarschijnlijk al een keer geoogst was, werd een op het terrein geparkeerd staande auto in beslaggenomen.
Op een gegeven moment kwam de 36-jarige Doesburgse huurder van het pand ter plaatse. Hij werd op grond van de Opiumwet aangehouden.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.