Home / Bronkhorst / Kennismaken met golf

Kennismaken met golf

BRUMMEN – Op golfbanen in heel Nederland kon jong en oud kennis maken met de golfsport, tijdens de Nationale Open Golfdagen. In totaal deden er door heel Nederland 130 golfbanen mee, waaronder de Golfbaan bij Kasteel Engelenburg in Brummen. Elk uur werd daar door Head-professional Michael Unsworth een clinic gegeven. Daarnaast was er informatie te vinden en werd er een wedstrijd georganiseerd. De Open Golfdagen werden gehouden tijdens de Nationale Sportweek.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.