Home / Bronkhorst / Goede resultaten springruiters RV en PC de IJsselruiters

Goede resultaten springruiters RV en PC de IJsselruiters

BRUMMEN – De afgelopen week gingen een aantal leden van RV en PC de IJsselruiters uit Brummen naar diverse wedstrijden in de regio en daar buiten.

De 14-jarige Manon Wensink uit Hall en haar pittige 6-jarige pony Pino wisten een foutloos L-parcours af te leggen in Loerbeek. Ook de barrage werd foutloos gereden, maar de pony was net niet snel genoeg om een scherpe tijd neer te zetten. Niettemin was de combinatie nog snel genoeg om de 5e prijs in de wacht te slepen.

Het was een drukke week voor de 18-jarige Dominique Dost en haar paarden. Paasmaandag reed Dominique in Bunschoten voor het eerst een L-parcours met haar 5-jarige schimmel Cambridge Hunter. De merrie tikte 1 balk af ; de combinatie behaalde daarmee meteen haar eerste winstpunt. Ook met de 7-jarige Annemoon behaalde Dominque een winstpunt in de klasse L.
Enkele dagen later laadde ze haar beide paarden voor een indoorwedstrijd in IJsselmuiden. Met Cambridge Hunter werd ook in deze 2e L-wedstrijd een winstpunt behaald. Daarna maakte Dominique haar debuut in de klasse M met Annemoon. De merrie tikte weliswaar 2 balken af, maar haar amazone was niettemin erg tevreden.

Tot slot werd afgelopen dinsdag op het KNHS-centrum in Ermelo gestart op het schoolconcours van AOC de Groene Welle. Cambridge Hunter was erg ‘kijkerig’, waardoor ze niet goed oplette en tijdens het eerste parcours 4 balken raakte. Aansluitend werd een ‘progressief opbouwend’ parcours, waarbij de hindernissen steeds hoger worden, foutloos afgelegd (zie foto).
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.