Home / Lieren / Feestelijke opening amfitheater

Feestelijke opening amfitheater

LIEREN – Het amfitheater en het klimbos, onderdelen van het natuurlijke speelterrein van de Prinses Julianaschool in Lieren, zijn op feestelijke wijze geopend met een optreden van de Prinses Julianaband uit Beekbergen. Onder grote belangstelling knipten de oudste en de jongste leerling het lint door, waarna het amfitheater zich vulde met kinderen en ouders. In school barstte vervolgens ‘Lieren’s got talent’ los, waarin optredens van jong en oud te zien waren – foto: Elly Vreugd

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.