Home / Eerbeek / Dwarsliggers bij de tijd

Dwarsliggers bij de tijd

EERBEEK – Onder grote belangstelling werd zaterdag door burgemeester Niels Joosten het cadeau van cv De Dwarsliggers aan het Dwarsliggersdorp onthuld. De carnavalsclub viert het 33-jarig bestaan.

De stoet met Burgemeester Joosten, de Hoogheden, oud prinsen en belangstellende vertrok onder begeleiding van een aantal muzikanten vanaf Residentie Spoorzicht naar het Bernsteinplein. Daar werd onder het genot van een drankje het cadeau onthuld. Het koste de Burgemeester enige moeite om de klok te onthullen. De knoop van het doek zat te hoog. Maar sinds zaterdag weet iedereen in Eerbeek weer hoe laat het is. Tijdens een carnavalsmedley werd ter plekke spontaan een polonaise gelopen. De weergoden waren de carnavallisten ook goed gezind en de klok stond dan ook letterlijk en figuurlijk in het zonnetje.
‘s Avonds was de receptie om de jubilerende vereniging te feliciteren. De giften die de vereniging heeft ontvangen gaan naar de kindervakantiespelen in Eerbeek. Tenslotte was het woord aan voorzitter Peter de Vos die een korte terugblik deed over de afgelopen 33 jaar en werden Herman en Joke Wooning benoemd tot erelid van cv De Dwarsliggers.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.