Home / Doesburg / Doesburg week lang sportief

Doesburg week lang sportief

DOESBURG – De Gelderse Sport Week werd zaterdag geopend op de Markt in Doesburg. De opening werd verricht door burgemeester Kees Luesink, die samen met een fakkeldraagster het vuur ontstak. Natuurlijk was wethouder Willem Bouman, die sport in zijn pakket heeft, ook aanwezig. Dat sport ook hoog op de agenda van de provincie staat, bleek uit het feit dat gedeputeerde Jan Markink aanwezig was. Natuurlijk ontbrak de directeur van de Gelderlandse Sportfederatie, Tjienta van Pelt, ook niet. Op de Markt waren allerlei spellen uitgezet, zodat men kon kennismaken met de diverse takken van sport. Een aantal jongens gaven een demonstratie streetdance.
De Gelderse Sport Week is een initiatief van de Gelderse Sport Federatie (GSF). Zij wil met deze afgeleide van de Nationale Sport Week laten zien dat Gelderland bij uitstek een sportieve provincie is. Tijdens de Nationale Sport Week worden door heel Nederland sportactiviteiten georganiseerd.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.