Home / Doesburg / Foto-expositie in de Raadskelder

Foto-expositie in de Raadskelder

DOESBURG – In de Raadskelder in Doesburg is vanaf zondag een nieuwe expositie te zien, getiteld De Prijs van de Vrijheid. Tot en met 27 mei kunnen bezoekers genieten van werk van fotografe Linda Roelfzema.

In deze tentoonstelling worden herinneringen aan de invasie in Normandië gecombineerd met het leven van nu. Roelfzema is voor dit werk afgereisd naar Normandië. De foto’s zijn ingelijst in series van vier, waarbij de teksten een overzicht geven van D-Day. Het verschil tussen de beelden van toen en het hedendaagse Normandië zijn groot. Daarbij is goed te zien welke prijs is betaald voor de vrijheid, overal in dit deel van Frankrijk zijn kerkhoven, oorlogsmonumenten en restanten van bunkers te vinden. Ook de Duitse overblijfselen heeft Roelfzema in beeld gebracht.
De expositie is te zien tot en met 27 mei, iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.