Home / Bronkhorst / Busje mist rotonde

Busje mist rotonde

BRUMMEN – Bij de rotonde op de Arnhemsestraat met de IJsselgouw in de N348 bij Brummen, is dinsdagochtend een nog onbekende bestuurder met zijn bedrijfbus onderaan het talud beland. Hij raakte raakte ‘slechts’ lichtgewond bij de crash.

Het ongeluk gebeurde rond 10.20 uur. De bestuurder kwam met zijn busje vanuit de richting Zutphen en wilde rechtdoor de rotonde oversteken, richting Leuvenheim. De man raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en reed op de rotonde enkele stuiken uit de grond. Vervolgens reed het busje een hek uit de grond. De wagen kwam onderaan het talud op de neus terecht, sloeg over de kop en kwam op de zijkant tot stilstand.
Het ongeluk zorgde voor een “enorme knal”, aldus enkele omstanders. “Het leek wel of er containers van een vrachtwagen vielen; zoveel lawaai!” De bestuurder wist op eigen kracht uit het voertuig te klimmen. Hulpdiensten kwam direct ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance voor controle naar het ziekenhuis in Zutphen gebracht.

De zwaar beschadigde bedrijfsbus moest worden afgesleept. Het overige verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De rotonde werd niet afgesloten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.