Home / Drempt / Zanglust huldgt trouwe leden

Zanglust huldgt trouwe leden

DREMPT – Tijdens het jaarlijkse concert van Zanglust uit Drempt, werden dit keer maar liefst vier trouwe leden gehuldigd. De heren Dik Timmerman en Wim van der Steeg zijn 25 jaar bij het koor. Zij kregen van de voorzitter een zilveren speld opgespeld. Maar de dames Jo Welgemoet en Wilhelmien Starink waren maar liefst 60 jaar lid van dit koor. Voor deze prestatie was er zelfs een afvaardiging van de bond gekomen om de dames de gouden speld op te spelden. Natuurlijk ontbrak voor alle vier een fraaie bos bloemen niet. Na de huldiging werden ze door de andere koorleden toegezongen. En zingen kunnen de dames en heren van dit koor, want het is altijd weer een genoegen ze te horen zingen en dat vinden velen de kerk zat helemaal vol – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.