Home / Doesburg / Hindernisbaan in binnenstad

Hindernisbaan in binnenstad

DOESBURG – De wijkraad Binnenstad had bedacht om eens een onderzoek te doen naar knelpunten voor bezoekers in de binnenstad van Doesburg. Nu is dat geen wereldnieuws maar de manier waarop dit werd gedaan was ludiek.

De leden van wijkraad hadden zich terdege voorbereid. Eén van de dames speelde een zielige oude vrouw in een invalidenwagen en de ander de verpleegster die moest duwen. Een van de heren liep met een rollator, een scootmobiel deed ook mee, evenals een jongedame met een kinderwagen. Al bij het begin kwamen ze obstakels op de stoepen tegen, een fiets die niet netjes was geparkeerd en eerst weggezet moest worden. Onderweg door de stad bleken de obstakels divers en talrijkte zijn. Borden op de stoep, rekken met kleding, fietsen fout geparkeerd en terrassen waar niet overheen gelopen kon worden, enzovoort. Alles werd nauwkeurig genoteerd om hier wat aan te doen. Na de verkenning zal de wijkraad alles uitwerken en kijken wat er aan te doen is in overleg met gemeente en winkeliers – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.