Home / Leuvenheim / Verlies teams LTC

Verlies teams LTC

LEUVENHEIM – Afgelopen zaterdag leden beide LTC teams opnieuw een nederlaag.
Het eerste team verloor thuis met 4-1 van Lochem terwijl het tweede team in Doetinchem tegen TC Zuid met 3-2 onderuit ging.
Door blessures en absentie moest LTC in Leuvenheim de dames enkel en de dames dubbel op voorhand gewonnen geven. Rob Straver werkte in de heren enkel een geconcentreerde wedstrijd af en won verdiend met 6-4 en 6-4. De mixed dubbel Remco Altena en Pascalle Wooning was toen verloren met 6-3 en 6-4 zodat wedstrijdwinst voor Lochem al vaststond. Doordat Remco en Rob ook de heren dubbel met 6-3 en 6-2 verloren werd het uiteindelijk
1-4. Het Leuvenheimse team staat nu onderaan; volgende week staat de belangrijke uitwedstrijd tegen het eveneens laag geklasseerde Wildbaan op het programma.

Tegen TC Zuid startte het tweede team in de heren dubbel (Geert-Jan Dijkerman en Jan Scholten) voortvarend met 6-3 en 6-0 maar de dames dubbel (Emmy Wassink en Kim Witteveen) werd met 6-3 en 6-1 verloren. Geert-Jan won de heren enkel na een taaie eerste set en een makkelijke tweede set met 6-4 en 6-3. De dames enkel ging voor Kim tegen een geroutineerde tegenstandster met 6-3 en 6-0 verloren.
De mixed dubbel moest de beslissing brengen. Emmy en Jan wonnen de eerste set met 7-5, verloren de tweede met 6-3 maar konden een 3-0 voorsprong in derde set niet vasthouden: 4-6 verlies.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.