Home / Eerbeek / Cornelis Jetses zegt het met kunst

Cornelis Jetses zegt het met kunst

EERBEEK – Op de OBS Cornelis Jetses is enthousiast gewerkt aan een kunstproject, waarbij de kinderen in allerlei workshops hun creatieve talenten konden tonen. Het project werd afgesloten met een tentoonstelling, waarop de leerlingen aan hun ouders konden laten zien wat ze allemaal hadden gemaakt.
Er waren prachtige Mondriaans te zien, kettinkjes, breiwerk, kaarten, prachtig gedecoreerde luciferdoosjes, houtzaag- en boetseerwerk en nog veel meer. Het leuke was dat de kinderen zelf hun workshops konden kiezen en de techniek die daarin werd aangeboden. Kinderen van de onderbouw werkten samen met kinderen uit de bovenbouw aan hun werkstukken. Een groep heeft van jutezakken zelfs kledingstukken gemaakt en deze op de catwalk geshowd. Veel van de producten zijn op 23 mei te koop als de school ’s middags een grote bazaar organiseert.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.