Home / Doesburg / Nordic Walking tijdens de Nationale Sport Week in Doesburg

Nordic Walking tijdens de Nationale Sport Week in Doesburg

DOESBURG – In het kader van de Nationale Sport Week, is er woensdag 25 april een activiteit voor senioren: Nordic Walking voor 55-plussers. De activiteit start om 13.30 uur op sportplein 0313 in Doesburg. De deelname is gratis.

Tijdens de Nationale Sport Week staat Doesburg een week lang in het teken van sport en bewegen. De Gelderse Sport Federatie (GSF) organiseert in samenwerking met Breedtesport Doesburg verschillende activiteiten. De Nationale Sport Week loopt van 21 tot en met 28 april.
Zaterdag werd de Gelderse Sport Week sportief geopend op de Markt in Doesburg. Dit is de Gelderse variant van de Nationale Sport Week en is een initiatief van de GSF. Zij wil met deze afgeleide van de Nationale Sport Week laten zien dat Gelderland bij uitstek een sportieve provincie is. Tijdens de Nationale Sport Week worden door heel Nederland sportactiviteiten georganiseerd. Op www.sportenindoesburg.nl vindt u alle activiteiten in Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.