Home / Regio / Verwendagen bij FirstLady een succes

Verwendagen bij FirstLady een succes

RHEDEN / EERBEEK – De verwendagen van Firstlady die in Rheden en Eerbeek zijn gehouden, waren een succes. in beide winkels werd er door diverse lokale bedrijven een productpresentatie gehouden in combinatie met om het uur een modeshow van FirstLady waarbij de nieuwste voorjaarsmode werd geshowd. Elk seizoen nodigt FirstLady een aantal bedrijven uit om hun product of activiteit extra onder de aandacht te brengen. – Foto Renske Kleverwal.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.