Home / Oosterhuizen / Zijn leerlingen groep 7 van Basisschool Oosterhuizen wel goed

Zijn leerlingen groep 7 van Basisschool Oosterhuizen wel goed

OOSTERHUIZEN – Media zoals internet, televisie en mobieltjes zijn leuk en spannend, maar ook gevaarlijk. Het is van groot belang dat kinderen zich bewust zijn van de effecten van media en hun eigen rol daarin. Zoals: WAT plaats je HOE op internet en WIE kan dat zien? Geloof je alles wat je ziet en hoort? De leerlingen van groep 7 van openbare basisschool Oosterhuizen weten (wel) beter; zij leren in 2 lessen ‘Mediawijsheid’ bewust en kritisch omgaan met internet. De 1e les op 20 april ging over hun Online Reputatie & Veiligheid. Tijdens de 2e les op 7 mei gaan we (wederom samen met de CODA Mediacoach) Internet Speuren en tips verzamelen tegen Cyberpesten.

 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.