Home / Velp / 10 Medailles voor Fit Velp

10 Medailles voor Fit Velp

VELP – De afgelopen maanden zijn er weer regiowedstrijden geweest van de divisies 5 en 6. Er zijn drie voorrondes geweest.

 

In de 5e divisie heeft Djanoa Muller in de eerste wedstrijd met jeugd niveau 8 een tweede plaats gehaald .

In de tweede wedstrijd heeft Djanoa een derde plaats gehaald en is Isabelle Ruijters tweede geworden, allebei met niveau 8.

Afgelopen zaterdag 24 maart is de laatste wedstrijd van de drie voorrondes van de 5e divisie geweest in deTurnhal Sazahal in Doetinchem. Er zijn twee medailles behaald. Goud voor Valéry Vleeming, zij heeft de eerste plaats weten te behalen met senior niveau 6 , en brons voor Kim van Heumen, zij is derde geworden met jeugd niveau 8.

 

De derde wedstrijd was extra spannend, want er werd bekend gemaakt wie er door gingen naar de Finale van District Oost die afgelopen zaterdag op 21 April gehouden werd in Doetinchem. Zes dames hebben in de finale nogmaals mogen presteren.

In Jeugd niveau 8 deden 40 turnsters mee,Kim van Heumen is 15e geworden, Isabelle Ruijters 4e en Djanoa muller is 3e geworden en mocht een medaille in ontvangst nemen.

Lotus Ariëns is met niveau 10, 27e geworden van 36 turnsters. Bij de senior niveau 6 deden 30 turnsters mee en is Franske Janssen 5e geworden en Valéry Vleeming is 3e geworden en mocht ook op het podium een mooie bronzen medaille in ontvangst nemen.

Succes volle afsluiting voor deze dames van dit turnseizoen.

 

De 6e divisie heeft 10 maart de derde wedstrijd gehad. In deze wedstrijd is Claudia Overbeek met senior niveau 8 eerste geworden.

In de tweede wedstrijd heeft Vivian Kranenburg een bronzen medaille gehaald met pupil 1 niveau 11. Claudia Overbeek heeft die dag ook een bronzen gehaald.

Van de 10 turnsters die mee hebben gedaan gaan er 5 door naar de finale die gehouden wordt op zaterdag 12 mei in Doetinchem. Dat zijn Claudia Overbeek , Vivian Kranenburg, Mariska Biesheuvel, Sofie Huijsmans en Sheila Mooren.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.