Home / Rheden / De Lappendeken wint sportieve krachtmeting

De Lappendeken wint sportieve krachtmeting

RHEDEN – De basisscholen uit Rheden en De steeg hebben 18 april een sportieve krachtmeting gedaan op de velden van vv Rheden en Worth-Rheden. De Rheder Enk, de Holtbanck, Mauritius en De Lappendeken deden mee. De teams van de Lappendeken uit De Steeg werden kampioen bij zowel de jongens als de meisjes. Deze ploegen gaan door naar de regiofinales in Renkum op 9 mei. De vrijwilligers van vv Rheden, de onderhoudsploeg en scheidsrechters hebben onder leiding van John Farkas deze dag mede mogelijk gemaakt.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.