Home / De Steeg / Amaliahoek geopend

Amaliahoek geopend

DE STEEG – De vernieuwde Amaliahoek, tegenover de RK Kerk in De-Steeg, is zaterdag door wethouder Harriët Tiemens officieel en feestelijk geopend tijdens de derde editie van Markt op Steeg. Muziekvereniging Excelsior verzorgde de muziek en Clown Kiki vermaakte de kinderen met een koffertje vol verrassingen. Op de markt was natuurlijk weer veel creativiteit, antiek, cultuur en meer te vinden. Een schilderij van Simon Carmiggelt, gemaakt door mevrouw Kip van Schilderschool Terpentijn uit Velp, werd geveild en de opbrengsten daarvan zijn voor de Stichting Carmiggelt terug op Steeg. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.