Home / De Steeg / Clubkampioenschappen Vechtkunstschool Veldwijk

Clubkampioenschappen Vechtkunstschool Veldwijk

DE STEEG – Vechtkunstschool Veldwijk uit De Steeg hield onlangs weer een clubkampioenschap Kessoku. Dit keer was de discipline handvechten aan de beurt. Iedere partij duurde twee minuten met eventuele verlenging bij een gelijke stand. Twee vechters vochten zich langs diverse moeilijke tegenstanders naar een finaleplaats. Cedric van Wijk en Jorrit Kuyper maakte zich op voor wat een prachtige finale zou worden. Ofschoon Cedric van Wijk met 2-0 voorkwam wist Jorrit Kuyper in de laatste halve minuut zich terug te vechten naar een 2-2 en moest de verlening uitsluitsel geven. Met een rechtse hoek wist Cedric van Wijk de partij in zijn voordeel te beslissen en mocht hij de gouden medaille, de stijlprijs en de wisselbeker in ontvangst nemen. Zilver was er voor Jorrit Kuyper en brons voor Anja Niehaus.
Daarna was het tijd voor de suden death paule, eerste punt is de winnaar. Ook in deze paule waren Cedric van Wijk en Jorrit Kuyper weer in topvorm en lieten iedereen achter zich. Maar ook nu wist de razendsnelle van Wijk de winnende treffer te scoren. Goud voor Cedric van Wijk, zilver voor Jorrit Kuyper en brons voor Arno Velthorst.

www.vechtkunstschoolveldwijk.nl
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.