Home / Giesbeek / Rhederlaag hoopt op zonnige zomer

Rhederlaag hoopt op zonnige zomer

GIESBEEK – Recreatiegebied Rhederlaag in Giesbeek is bij uitstek een heerlijke plek om te vertoeven met zonnig en warm weer. Officieel gaat het hoogseizoen op 1 mei in. Dit betekent geen honden op Rhederlaag en het hoogtarief voor parkeren gaat weer in. Het hoogseizoen loopt tot 16 september.

Omdat RGV in 2012 50 jaar bestaat, wordt er een actie gehouden. Wie voor 1 mei de parkeerpas besteld, maakt kans op leuke prijzen. Op de parkeerpas staat een nummer. Uit alle verkochte parkeerpassen worden de winnende nummers getrokken. Winnaars krijgen begin mei persoonlijk bericht. Wie voor 1 mei besteld betaalt slechts 32,50 euro, na 1 mei kost een parkeerpas 42,50 euro.

www.rgv.nl
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.