Home / Eerbeek / 100.000 Kilometer in de benen

100.000 Kilometer in de benen

EERBEEK – In 1972 is Jan Strijker begonnen met hardlopen en wat als hobby begon, is al een hele tijd zijn werk. In die veertig jaar heeft hij 100.000 kilometer gelopen. Per week rent Strijker 70 tot 120 kilometer. Sinds 2002 heeft Strijker zijn eigen loopgroepen in de Veluwezoomregio. De trainingen verzorgt hij samen met zijn vrouw.

In zijn hardloopcarrière heeft Strijker vele marathons gelopen en meerdaagse wedstrijden zoals de Hardloop4daagse in Apeldoorn en drie keer de Transalpine-run van Zuid-Duitsland naar Noord Italië. Hierdoor heeft hij een schat aan ervaring. Door de vele cursussen op hardloopgebied en massage is Strijker ook in staat blessures tijdig te onderkennen en te behandelen. Runningtherapie is een specialiteit die hij ontwikkeld heeft door veel met psychiaters en therapeuten samen te werken.

www.janstrijker.nl
Tel. 06 – 2160332
E-mail. info@janstrijker.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.