Home / Bronkhorst / IPV fiets door Cortenoever en Voorsterklei

IPV fiets door Cortenoever en Voorsterklei

BRUMMEN – IPV Brummen trotseerde wind, regen en hagelbuien om met elkaar het gebied in te gaan waar de rivierverruimende maatregelen gepland staan. Nobert Lucassen, gemeenteraadslid voor het IPV, gaf helder weer wat er in het gebied te verwachten is. Hoe de rivier bij hoog water gaat stromen en welke huizen er niet of juist wel blijven staan. Wat de impact voor het gebied zal zijn, maar ook wat de voordelen voor de gemeente Brummen zullen zijn. Daarna ging de IPV-fractie verder het gebied in.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.