Home / Eerbeek / IPV wil onderzoek naar Koningslijn

IPV wil onderzoek naar Koningslijn

EERBEEK – IPV ziet het vervolgonderzoek naar een eventuele spoorlijn tussen Dieren en Apeldoorn graag tegemoet. De partij ziet wel kansen voor Eerbeek bij dit plan, maar heeft begrip voor de omwonenden van de spoorlijn. Tijdens het forum heeft een aantal sprekers uit het gebied hun verontrusting getoond. Tijdens de raadsvergadering in de gemeente Brummen van vorige week zijn de mogelijkheden voor een directe spoorverbinding tussen Apeldoorn en Arnhem besproken. IPV wil graag meer onderzoek en wil de vinger aan de pols houden tijdens het proces. ‘Het moet altijd nog omkeerbaar zijn, met andere woorden, let op ‘the point of no return’’, is de mening van partij. ‘Heb oog en oor voor de gevoelens van de omwonenden, de zorg over geluidsoverlast, doorsnijding van het dorp en natuur. Voer strak overleg met de provincie en hou stevig de Brummense belangen in de gaten.’
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.