Home / Bronkhorst / Lucky Ajax komt naar Brummen

Lucky Ajax komt naar Brummen

BRUMMEN – In het kader van de festiviteiten van het 100-jarig bestaan van voetbalvereniging Sp. Brummen speelt Lucky Ajax op woensdag 15 augustus een wedstrijd tegen het eerste elftal van de jubilerende club. Het duel vindt plaats op sportpark De Hazenberg en begint om 19.00 uur. De jubileumcommissie was op zoek naar een aantrekkelijk affiche voor een jubileumwedstrijd en denkt daar met de ontmoeting tegen de oude glorie van de Amsterdamse club in te zijn geslaagd.

Van de selectie van Lucky Ajax maken onder andere de volgende spelers deel uit: Sjaak Swart, Simon Tahamata, Dick Schoenaker, John Bosman, Bryan Roy, John van den Brom, Aron Winter, Gerrie Mühren, Rob en Richard Witschge, Keje Molenaar, Michel Kreek, Sonny Silooy, Wim Jonk, Stanley Menzo, Fred Grim en Ronald en Frank de Boer. Sportclub Brummen zal in de eerste helft aantreden met het huidige eerste elftal, terwijl voor de tweede vijfenveertig minuten een team bestaande uit oud-eerste elftalspelers binnen de lijnen zal verschijnen. De huidige selectie staat onder leiding van trainer Ronald Dekker en het team na rust wordt gecoacht door Jos Broekhof, André te Velthuis en Henri Wuestenenk. Het treffen staat onder leiding van scheidsrechter Wim Snelders.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.