Home / Bronkhorst / Stap maar in bij ’t Speelveld

Stap maar in bij ’t Speelveld

BRUMMEN – Kindercentrum ’t Speelveld, samenwerking tussen basisschool de Dobbelsteen in Brummen en SKBE, biedt naast onderwijs en opvang ook activiteiten aan. In april maken de kinderen onder schooltijd kennis met een dans- en muziekprogramma. In mei krijgt dat een vervolg in de vorm van twee cursussen na schooltijd. Het thema is: stap maar in. Het programma is bedoeld voor groep vijf en zes, ter versterking van de lees- en taalontwikkeling. Een ieder die mee wil doen kan zich opgeven via de antwoordstrook uit de folder of kijk op www.skbe.nl of mail naar activiteitenbso@hotmail.com.

Inge Gammauf, e-mail. i.gammauf@skbe.nl
Andrea Schaap, e-mail. andreaschaap@archipelprimair.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.