Home / Angerlo / Ongeslagen kampioen

Ongeslagen kampioen

ANGERLO – De A1 van Angerlo Voouit heeft met grote overmacht het kampioenschap in de tweede klasse binnengesleept. Buurman en aartsrivaal GSV’38 is tijdens de laatste wedstrijd met 2-5 verslagen, maar in maart zijn al diverse andere directe concurrenten afgeserveerd. Zo was de winst tegen Sportclub Doesburg van belang. Met de 0-2 overwinning werd een gat geslagen van zeven punten, dat niet meer werd gedicht. Het Angerlose elftal heeft het kampioenschap behaald zonder één wedstrijd te verliezen. Het team is dus zeker klaar voor de eerste klasse. Een applaus voor Daan, Wiwik, Bob, Nout, Friso, Dion, Enno, Machiel, Jim, Eric, Joost, JOrden, Kris, Dennis, Dieter, Tim, leiders Jan Bert en Egbert en verzorger Jeroen.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.