Home / Doesburg / Engelse les op De Ark

Engelse les op De Ark

DOESBURG – Basisschool De Ark in Doesburg geeft alle leerlingen, van groep één tot en met acht, Engelse les. Het team heeft de afgelopen twee jaar hiervoor een speciale scholing gevolgd en ontvingen hiervoor onlangs een certificaat. Iedereen is nu bevoegd Engels te mogen geven aan alle klassen van de basisschool. Ondertussen wordt er op De Ark al ruim een jaar Engelse les gegeven in alle groepen, allemaal op hun eigen niveau. De hele maand maart is er op school gewerkt aan een project over Engeland. De leerlingen hebben onderwerpen als Engels eten, dubbeldekkers, the Tower, het koningshuis, Engels porselein, scholen en Engelse gebruiken besproken. Tijdens de afsluiting van het project konden de ouders een Engelse les bijwonen en genieten van een echte Engelse high tea.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.