Home / Hoenderloo / Bart Kip erelid Ouderensoos Hoenderloo

Bart Kip erelid Ouderensoos Hoenderloo

HOENDERLOO – Tijdens de de jaarvergadering van de Ouderensoos Hoenderloo, werd Bart Kip tot erelid van de soos benoemd (foto). Tijdens de bijeenkomst op 17 april vond ook een bestuurswisseling plaats. Carel van Wakeren is afgetreden als penningmeester en Jannie Verschuur heeft zijn taak met algemene stemmen overgenomen.

Bart Kip is erelid geworden van de soos. Toen het bestuur met dit voorstel kwam, werd dit met applaus beantwoord. Kip heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de soos, hij heeft jaren in het bestuur gezeten en heeft daarbij verschillende functie`s bekleed, zoals penningmeester en voorzitter. Ook is hij een goede bekende bij Wisselwerk en andere ouderenverenigingen, zoals in Loenen, Beekbergen, Oosterhuizen, Klarenbeek, Ugchelen en Hooilanden. Zijn vrouw Gerrie ontving bloemen. Kijk voor meer foto`s op soos-hoenderloo.blogspot.com.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.