Home / Eerbeek / Schut Hoes steunt KIEMM

Schut Hoes steunt KIEMM

EERBEEK – Schut Hoes Cartons uit Eerbeek is de eerste officiële sponsor van KIEMM, Kinderen in Eerbeek Maken Muziek. Managing Director Bert-Jan Bolhuis ontving uit handen van projectmanager Lianne van der Veen een echt KIEMM-certificaat. KIEMM heeft tot doel het terugbrengen van professioneel muziekonderwijs in de bovenbouw van alle basisscholen in Eerbeek en de andere dorpen en buurtschappen binnen de gemeente Brummen. Ook de volgende generaties kinderen moeten kennis kunnen maken met muziek. Daarbij leren kinderen samenwerken van samen musiceren, ze concentreren zich en krijgen meer eigenwaarde. Schut Hoes Cartons wil graag investeren in de lokale bevolking en zeker een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugd. Van der Veen is blij met de bijdrage van Schut Hoes. Zonder donateurs kan KIEMM het project niet voortzetten, het bieden van professioneel muziekonderwijs en de instrumenten kosten veel geld. Meer donateurs zijn dan ook zeer welkom.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.