Home / De Steeg / Politie onderzoekt ernstig zedendelict in De Steeg

Politie onderzoekt ernstig zedendelict in De Steeg

DE STEEG – Het team Zeden van de politie Gelderland-Midden deed vrijdagavond in De Steeg nader onderzoek naar aanleiding van de aangifte van een ernstig zedendelict. Een meisje zou op vrijdagavond 13 april tussen 21.30 uur en 22.30 uur slachtoffer zijn geworden van een ernstig zedendelict, dat aan de Middachterallee werd gepleegd door een tot dusver onbekende man.

Na de aangifte heeft de politie sporenonderzoek verricht op de plaats van het voorval, een bosperceel langs de Middachtenallee. Daarnaast vond op 20 april tussen 20.00 uur en 23.00 uur het passantenonderzoek plaats.
Wat de uitkomsten zijn van deze onderzoeken kan en wil de politie om tactische redenen op dit moment nog niet bekendmaken.

Signalement
Van de dader is tot dusver bekend dat het om een man ging met een getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en sprak Nederlands. De man droeg een licht gekleurde gewatteerde jas met daaronder een vest met over zijn hoofd een capuchon – foto: Martin de Jongh

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.