Home / Bronkhorst / Jubileumloop Sportclub Brummen

Jubileumloop Sportclub Brummen

BRUMMEN – De jubileumloop van Sportclub Brummen vindt zaterdag 2 juni plaats; een hardloopwedstrijd voor leden en niet-leden die dit keer buiten de lijnen gaan lopen. De jubileumloop is een speciaal programmaonderdeel van de seizoensafsluiting van de honderdjarige voetbalclub.

De jeugd kan zich inschrijven voor de afstanden 1500 en 3000 meter en starten om 15.00 uur. De senioren en veteranen kunnen zich inschrijven voor zes kilometer en twaalf kilometer en starten om 15.45 uur.
De inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij IJssalon Corleone aan de Tuinstraat 2A in Brummen. Bij inschrijving krijgt elke deelnemer een gratis ijsje. Meedoen kost 3 euro voor de jeugd en 4 euro voor de grote mensen. Na afloop van de loop is er een barbecue en livemuziek.

www.jubileumloop.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.