Home / Regio / Typekampioenen

Typekampioenen

REGIO – Maar liefst zes leerlingen van de Typejuf, afkomstig uit onder andere Brummen en Eerbeek, hebben onlangs meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Computertypen in Nijkerk. Een spannende wedstrijd, waarbij het al bijzonder is als je goed genoeg bent om mee te mogen doen. Nog bijzonderder was dat de leerlingen van de Typejuf verreweg de jongste deelnemers waren. Robyn Otten en Sophie Roosnek van negen, Bart Lensvelt, Julia Rave en Niek Kleverkamp van tien en Maj Blauw hebben nog maar net hun Cursus Computertypen afgerond. Samen behaalden ze toch nog de derde schoolteamprijs: een prachtige beker voor de Typejuf. Zie voor meer informatie www.detypejuf.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.