Home / Eerbeek / Jubilarissen Zarazan

Jubilarissen Zarazan

EERBEEK – De Eerbeekse dansvereniging Zarazan hield onlangs haar jaarvergadering. Tijdens de vergadering werd er afscheid genomen van Elly de Bruyn (secretaris) en Annie Zengerink (penningmeester). Met instemming van alle leden werd Jaqueline Tempessy benoemd tot nieuwe secretaris. Voorzitter Tet Groeneveld sprak Elly toe en bedankte haar voor het vele werk dat ze voor de vereniging heeft verricht en bood haar een attentie aan.

Dit jaar waren er maar liefst achttien lustrum / jubileum-leden. Zes leden waren twintig jaar lid en zes leden 25 jaar. De jubilarissen die 25 jaar lid waren, Elly de Bruyn, Corrie Challa, Joke Geerts, Rieky Maatman, Dinie Vos en Tet Groeneveld wedren toegesproken door bestuurslid Didi de Vries. Allen werden bedankt voor hun trouw en kregen een aandenken aangeboden in de vorm van een klokje. De lustrumvierders kregen ook een aandenken uit handen van de voorzitter. De avond werd, onder leiding van André van de Plas, dansend afgesloten.

Jaqueline Tempessy, tel. 0313 – 651114
Tet Groeneveld, tel. 0313 – 653010
Corrie Challa, tel. 0313 – 651765
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.