Home / Velp / Aangetroffen lichaam is van 38-jarige Velpenaar

Aangetroffen lichaam is van 38-jarige Velpenaar

VELP – De politie stelt een nader onderzoek in naar aanleiding van de vondst van een dode man, woensdagmiddag in een weiland aan de Broekdijk, op de grens van Arnhem en Velp. Gezien de stand van zaken kan een misdrijf niet worden uitgesloten. Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Velp.

Even na vijf uur in de namiddag meldden voorbijgangers bij de politie dat er in een weiland onder de brug van de A12 over de IJssel een levenloos iemand zou liggen. Agenten troffen daar het lichaam aan van een dode man. Hoe de man daar terecht is gekomen en hoe hij om het leven is gekomen is nog onbekend. Op basis van de aangetroffen situatie sluit de politie een misdrijf niet uit.

Het lichaam is in de late avonduren van woensdag geborgen en overgebracht naar een onderzoeksruimte. De vindplaats van het lichaam en de directe omgeving is op eventuele sporen onderzocht en in kaart gebracht. Daarbij werd woensdag ook een politiehelikopter ingezet.

Omdat de identiteit van de man niet kon worden vastgesteld werd donderdagavond via Omroep Gelderland een opsporingsbericht uitgezonden met een verwijzing naar een foto van de man. Tips van kijkers bracht de politie op het spoor van de mogelijke identiteit. Die kon na confrontatie met familie vrijdag 20 april worden vastgesteld.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.