Home / Bronkhorst / Workshop samenwerken 2.0

Workshop samenwerken 2.0

BRUMMEN – De vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek houdt 30 mei van 19.00 tot 22.00 uur een workshop Samenwerken 2.0 in Plein Vijf in Brummen. In de workshop inspireert Dr. Ir. Niek van Duivenbooden van Inspired Work HRD de deelnemers om het samenwerken eens op een andere manier te bekijken en uitdagen om een nieuwe definitie te formuleren die past bij de eigen vrijwilligersorganisatie. Deelnemers krijgen handvatten voor een optimale samenwerking met andere organisaties. In totaal kunnen 35 mensen meedoen. Aanmelden kan via tel. 0575 – 561988 of via e-mail k.vanaalst@welzijnbrummen.nl. Deelname is gratis.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.