Home / Bronkhorst / Canto Ostinato in voorprogramma Carmina Burana

Canto Ostinato in voorprogramma Carmina Burana

BRUMMEN – De Canto Ostinato, het levenswerk van de bekende Nederlandse componist Simeon ten Holt, is op 3 en 4 november te beluisteren en te zien in de sporthal in Brummen in het voorprogramma van de Carmina Burana. Uitvoerenden zijn organist / pianist Aart Bergwerff en derwisjdanser Kadir Sonuk; hun interpretatie van Ten Holts werk heeft de titel Oost ontmoet west meegekregen.

Wie op zaterdag de Andreaskerk in Brummen passeert, kan daar zo nu en dan meegenieten van de zang van het ruim 130 leden tellende regionale projectkoor dat daar onder leiding van Jan Jaap Nuiver enthousiast bezig is Orffs Carmina Burana in te studeren. Robbert Vos en zijn Harmonie Orkest Brummen, uitgebreid met een groot aantal musici uit de regio, gaan in mei aan de slag. En dat geldt ook voor de jongens en meisjes van kinderkoor Vox-Tunes, onder leiding van Lonneke Altena.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.