Home / Eerbeek / Meisje maakt zware val van paard

Meisje maakt zware val van paard

EERBEEK – Een 13-jarig meisje uit Brummen is donderdagavond in Eerbeek gewond geraakt, toen ze op een terrein aan de Professor Weberlaan van haar paard viel. Hulpdiensten werden rond 19.30 uur gewaarschuwd.
Het meisje reed op haar paard toen dat plotseling op hol sloeg. De tiener viel er vanaf en raakte bewusteloos. Omstanders verleenden direct eerste hulp, in afwachting van de hulpdiensten. Ook een traumahelikopter werd gewaarschuwd en verleende hulp. Het slachtoffert is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over haar verdere toestand is nog niets bekend.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.