Home / Rheden / Presentatie Song ‘Stay Cool’

Presentatie Song ‘Stay Cool’

RHEDEN – Geïnspireerd door Glenn Eilbracht maakte zangeres Elles Springs, bekend van het televisieprogramma ‘The Voice’, samen met Hip Hop Master Surreal de single Stay Cool. Een song welke aandacht vraagt voor pesten op school, met een duidelijke boodschap. Donderdag, op de Nationale Dag Tegen Pesten, werden de single en de videoclip gepresenteerd op de Holtbanckschool in Rheden, waar eveneens de clip is opgenomen.

Groep 5B van De Holtbanck speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van de videoclip. Het nichtje van Elles, Liz, zit in die groep en speelt een hoofdrol. De rest van de klas maakte ook hun acteerdebuut in de clip, zij kropen in de rol van de pestkoppen. Het eindresultaat was donderdag voor het eerst te zien op de Rhedense school. De kinderen vonden het indrukwekkend om zichzelf terug te zien. “Hahah, dat ben jij, “werd er geroepen bij het zien van elkaar. Of: “Oh, gemenerd”, bij het zien van het pestgedrag.
De single is via Youtube te zien en te beluisteren en te downloaden via I-Tunes. Stay Cool wordt opgedragen aan alle slachtoffers van pestgedrag. De opbrengst gaat volledig naar de Stichting Aandacht voor Pesten. – Foto Lotte Bienias.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.