Home / Eerbeek / Is er nog wel toekomst voor de winkeliers?

Is er nog wel toekomst voor de winkeliers?

EERBEEK – Tijdens de bijeenkomst van de Ondernemers Vereniging Eerbeek (OVE) op 18 april stelde professor Cor Molenaar de vraag: is er nog wel toekomst voor de winkeliers. Mede dankzij de bijdrage van de Rabobank heeft de OVE Molenaar uit kunnen nodigen om zijn visie met de Eerbeekse ondernemers te delen.
“De speech bevatte stof tot nadenken”, vertelt Alice Weltevreden, voorzitter van de ondernemersvereniging. Molenaar benadrukte dat door allerlei factoren, waaronder verkopen op internet en de stijging van parkeertarieven, klanten anders gaan kopen en dat het voor ondernemers een kwestie van aanpassen is om te overleven. Volgens de professor is de uitdaging van de toekomst om nieuwe technieken en faciliteiten te bieden, maar vooral in te spelen op de wensen van de klanten. Dat is de boodschap die Molenaar meegaf tijdens de druk bezochte bijeenkomst in zaal Spoorzicht. “De ondernemers zijn hierdoor getriggerd en reageerden erg enthousiast”, aldus Weltevreden.
Echter ziet ze het niet als het einde voor winkeliers. “Er liggen volop kansen zeker met een nieuw centrumplan, wij in Eerbeek zorgen voor gratis parkeren, voor de deur of in ieder geval op korte loopafstand, wij kennen de klant, er is een gezellige sfeer, er is altijd wat te doen, ondernemers gaan meer en meer samenwerken. Tuurlijk er is dreiging van veranderende marktomstandigheden, maar juist voor dorpen als Eerbeek is het een kans.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.