Home / Giesbeek / RGV trakteert de buren

RGV trakteert de buren

GIESBEEK – RGV Giesbeek neemt de uitspraak ‘Wie jarig is, trakteert, in 2012 serieus. In verband met het 50-jarig bestaan van het bedrijf trakteert RGV haar buren; de omwonenden van de recreatiegebieden die zij beheert en exploiteert op de Veluwe en in het Rijk van Nijmegen. Zo ook de omwonenden van Rhederlaag in Lathum en Giesbeek.
De komende twee weken krijgen omwonenden een luxe chocoladeattentie. De eerste attentie werd 18 april uitgereikt door directeur Erik Hoogh aan de eigenaren van minicamping de Hane in Wilp. RGV werd in 1962 opgericht. Het bedrijf startte als een stichting en is inmiddels uitgegroeid tot een private onderneming.

www.rgv.nl
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.