Home / Bronkhorst / BankBattle

BankBattle

BRUMMEN – De kinderen uit groepen zeven en acht van OBS de Dobbelsteen in Brummen hebben onlangs meegedaan aan de BankBattle, een kennisquiz op initiatief van de Rabobank. De kinderen moesten hierbij vragen beantwoorden in diverse categorieën. De antwoorden vormden samen via de lettermix een som, die door de kinderen moesten worden opgelost. De klas was in kleine groepjes verdeeld, zodat iedereen zijn eigen taak had. Een aantal kinderen zocht op de computer naar de antwoorden en anderen hielden bijvoorbeeld de lettermix in de gaten. Na het succes van vorig jaar, toen won de klas 500 euro, waren de kinderen ook dit jaar weer erg fanatiek. Helaas waren de vragen dit keer wel wat moeilijker. Maar ondanks dat was het een leuke en leerzame morgen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.