Home / Doesburg / Muziek en lawaai

Muziek en lawaai

DOESBURG – Het Muziekcorps der Voormalige Schutterij in Doesburg hield onlangs een open huis voor basisschooljeugd van groepen vier tot en met acht. De jongens en meisjes werden uitgenodigd om te komen zien hoe leuk het is om samen muziek te maken. Het leerlingenorkest gaf een miniconcert en enkele leerlingen lieten horen hoe diverse instrumenten klinken. Daarna mochten de gasten alle instrumenten uit het harmonieorkest zelf uitproberen. Niet alleen de kinderen, ook de volwassenen wilden graag proberen geluid te krijgen uit de diverse instrumenten. Het was een geslaagde middag met veel muziek en lawaai. Iedereen die deze middag leuk vond, maar ook andere belangstellenden, zijn welkom om muziek te komen maken bij het corps. Iedereen kan op dinsdagavond van 18.45 uur langskomen in clubhuis De Harmonie.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.