Home / Regio / Fakkelspeldje onderstreept belang van herdenken en vrijheid

Fakkelspeldje onderstreept belang van herdenken en vrijheid

REGIO – Steeds minder mensen hebben de Tweede Wereldoorlog zelf meegemaakt. Herdenken en vieren en het nadenken over leven in vrijheid moet door de volgende generaties overgenomen worden. Voor het Nationaal Comité 4 en 5 mei is de fakkel het symbool van herdenken en vieren. Door het dragen van de fakkel op en de weken voorafgaand aan 4 en 5 mei laat men zien dat herdenken en vieren belangrijk vindt en de vrijheid een warm hart toedraagt. Daartoe is van de fakkel uit het beeldmerk van het Nationaal Comité een pin gemaakt die door iedereen gedragen kan worden. De fakkelspeld is tegen een bijdrage van 1 euro verkrijgbaar bij mevrouw Jorina de Leeuw via tel. 06 – 20145400 (tussen 18.00 en 19.00 uur). Het Comité 4 en 5 mei Gemeente Rheden ondersteunt dit initiatief van harte.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.