Home / Eerbeek / Eerbeekse Boys heeft contracten selectietrainers rond

Eerbeekse Boys heeft contracten selectietrainers rond

EERBEEK – Na het besluit van Laurens Leusink, de huidige trainer van eerste elftal van vv Eerbeekse Boys, om te stoppen met zijn werkzaamheden als trainer, lag er een mooie uitdaging voor de Voetbal Technische Zaken commissie van de club. Al vrij snel kwam er invulling voor deze vacature in de persoon van Tim Berns. Berns is al actief als assistent trainer van Leusink en traint momenteel de C1 bij De Graafschap.

Ook voor het tweede elftal van de Eerbeekse Boys is een nieuwe trainer gevonden. Vanaf het nieuwe seizoen is neemt Martijn van de Hel de taken over van de naar SHE vertrekkende Peter Rutgers. Ook bij de jeugd zijn weer nieuwe trainers aangesteld. De trainersstaf ziet er vanaf het nieuwe seizoen als volgt uit: Igo Reusken (A1), Samed Dunusoy en Eyup Terlemez (B1), Bart van Thiel (C1) en Nick Boterman (D1). Al deze elftallen komen uit in de eerste klasse KNVB.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.