Home / Bronkhorst / 100.000ste passagier Buurtbus

100.000ste passagier Buurtbus

BRUMMEN – Op het Marktplein in Brummen werd donderdagochtend mevrouw Annet Mijnsbergen uit Leuvenheim in de bloemen gezet, omdat ze de 100.000ste passagier van de Buurtbus Brummen-Leuvenheim was. Ze is een geregelde passagier, die ook deze week weer met de bus van Leuvenheim naar Zutphen reisde om daar de weekmarkt te bezoeken. Dat is een populaire bestemming voor de gebruikers van de buurtbus. De bus die wordt gereden door de 40 vrijwilligers van de Buurtbusvereniging Brummen-Leuvenheim, reed in oktober 2007 z’n eerste rit. In vijf jaar tijd werd de mijlpaal van 100.000 bereikt. “Het is wel duidelijk dat deze bus in een behoefte voorziet”, sprak de voorzitter van de vereniging dan ook. Een mening die werd onderstreept door de andere sprekers, van zowel gemeente, provincie als andere buurtbusverenigingen.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.